duminică, 30 noiembrie 2014

Statie calcat Philips Perfect Care Viva oferita spre testare de Buzzstore si Acasa cu Philips.

Sunt mandra ca fac parte din comunitatea de Buzzeri  de pe  Buzzstore .
Am avut ocazia de a participa la campania de testare a statiilor de calcare Philips Perfect Care Viva GC 7035

Initial am avut modelul PerfectCare Pure 





Dar nu a vrut sa functioneze ca in reclama si scotea abur doar in varful talpii,nu pe toate orificiile cu care este dotata talpa masinii de calcat.

Asa ca am returnat-o frumusel si am primit alta de data asta celalalt model.

Philips PerfectCare Viva GC 7035



 











Recomand din toata inima  statia de calcat Philips PerfectCare Viva GC 7035 .
Este un fier extrem de simplu de folosit pentru ca nu trebuie reglata temperatura, functie de articolul pe care il avem de calcat.
 Are un sistem  inteligent de detartrare  care permite  folosirea  apei de la robinet, nu lasa urme pe tesatura si nici nu le pateaza.
Se poate aseza talpa fierului de calcat direct pe husa mesei de calcat in timp ce se aseaza tesatura, fara a o deteriora si nici nu trebuie san e facem  griji daca e lasata direct pe hainele ce trebuie  calcate.
Are un sistem de siguranta ce permite oprirea ei dupa 5 minute de inutilizare,fapt care previne multe accidente casnice.
E prevazuta cu sistem de blocare al fierului pe statie ,care e de mare ajutor cand sunt copii mici si curiosi in jur si ajuta la mutarea  si depozitarea ei  in siguranta.
Este mult mai rapida si eficienta decat un fier de calcat obisnuit, din o singura miscare netezeste perfect! Merita sa o achizitionati!

Sunt  BUZZer ,parte a comunitatii BUZZStore si impartasesc aceste opinii in cadrul unei campanii de testare de produse gratuite oferite de BUZZstore.

Personal as fi vrut mai multa presiune de abur eu la servici si calc destul de mult si sunt obisnuita cu o presiune de abur mai mare.

O statie de calcat in fiecare casa si calcatul devine o joaca .


Testarea statiei pe o camasa dificila de-a sotului.



Si demonstratie video .





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu