vineri, 21 noiembrie 2014

Campanie Philips-Buzzstore Testare de statii de calcat


Sunt mandra ca sunt membra a clubului Buzzstore.ro.Aici ocazional sunt campanii de testare de produse.La ultima campanie de testare organizata de Philips-Romania si Buzzstore s-a oferit spre testare 2 modele de statii de calcat.
Pachetul de testare contine:


 • 1x Statie de calcat Philips, model GC7035 - Perfect Care Viva sau GC7635 - Perfect Care Pure
 • 11 x Brosuri informative
 • 1 x jucarie de plus

Eu am primit modelul GC7635 -Perfect Care Pure


Caracteristicile produsului

OptimalTemp: Combinaţia perfectă de abur şi temperatură


Tehnologia OptimalTemp a staţie de călcat cu abur PerfectCare oferă întotdeauna o setare perfectă pentru toate hainele tale graţie: 1) Procesorului de Control Inteligent Avansat care setează combinaţia perfectă între abur şi temperatură 2) Generatorului de abur ProVelocity care oferă o performanţă constantă a aburului


100% uşor de utilizat, fără reglaje necesare


100% uşor de utilizat, fără reglaje necesare. Acum puteţi călca toate articolele care pot fi călcate unul după altul, fără a fi nevoie să aşteptaţi sau să reglaţi selectorul de temperatură.

100% sigur pe toate articolele care pot fi călcate

100% sigur pe toate articolele care pot fi călcate
100% sigur pe toate tipurile de materiale, chiar şi pe cele mai delicate precum mătasea, caşmirul, lâna, poliesterul. Institute de testare independente au utilizat PerfectCare pe cele mai sensibile articole care pot fi călcate şi au confirmat rezultate de călcare excelente.

Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor

Acest fier de călcat este testat şi aprobat de institute de experţi independenţi în domeniul textilelor pentru performanţa excelentă de călcare, precum DWI, IWTO, Woolmark. Este certificat prin standardul Woolmark Gold. Până în prezent, Philips cu tehnologia OptimalTEMP este singura marcă onorată cu standardul Gold de la Woolmark.

Rezervor de apă de 1,5 litri, pentru sesiuni de călcat îndelungateCea mai compactă şi mai uşoară staţie de călcat cu abur


Designul compact face ca aparatul dvs. să fie uşor de depozitat. Spaţiul nu va mai fi niciodată o problemă! Având o greutate foarte redusă, aparatul este uşor de transportat. Fierul uşor va transforma călcatul într-o activitate mult mai confortabilă.

Fixați fierul în siguranță și transportați aparatul cu ușurință


Fixează fierul tău de călcat cu abur Philips în siguranţă şi transportă staţia de călcat cu abur cu uşurinţă.

Cartuşul anticalcar furnizează un abur pur


Cartuşele înlocuibile anticalcar PureSteam reprezintă cel mai eficient sistem pentru filtrarea calcarului la un generator de abur, asigurând o filtrare de până la 99%, chiar şi în condiţii de apă dură. Aparatul este garantat 5 ani împotriva problemelor legate de calcar. Aburul este curat şi durata de viaţă a produsului este prelungită de 5 ori. Inteligent, sistemul avertizează când este momentul înlocuirii cartuşului. În medie, un cartuş durează 3 luni. Pentru a utiliza aparatul în continuare, puteţi fie să utilizaţi apă demineralizată şi să păstraţi cartuşul vechi, fie să îl înlocuiţi cu un cartuş nou. Sunt incluse 2 cartuşe.


Se opreşte automat pentru a garanta siguranţa şi economia de energie


Funcţia de oprire automată de siguranţă opreşte automat aparatul dacă nu este utilizat timp de 5 minute, pentru a economisi energie.
 • Abur continuu de până la 120 g/min şi jet de abur de 240 g

  Abur continuu de până la 120 g/min şi jet de abur de 240 g
  PerfectCare Pure oferă un debit constant puternic de abur până la 120 g/min şi jet de abur suplimentar de până la 240 g. Este ideal pentru îndepărtarea rapidă şi perfectă a cutelor şi pentru jetul de abur vertical.
 • Presiune a aburului de până la 5 bari pentru o călcare uşoară

  Presiune a aburului de până la 5 bari pentru o călcare uşoară
  Dublaţi-vă viteza de călcare cu abur. Aburul de la fierul dvs. de călcat Philips pătrunde adânc în materiale, făcând călcatul rapid şi uşor, chiar şi pe materiale dificile.T-ionicGlide: cea mai bună talpă Philips de 5 stele

 • T-ionicGlide: cea mai bună talpă Philips de 5 stele
  T-ionicGlide este cea mai performantă talpă Philips. Aceasta oferă un nou standard de alunecare şi de rezistenţă la zgârieturi pentru fiarele de călcat OptimalTemp. Noul strat de acoperire patentat va asigura rezultate excelente. Forma şi orificiile de ventilare atent proiectate asigură o distribuţie uniformă a aburului, pentru eliminarea cu uşurinţă a cutelor.

100% eficient, călcat de 2 ori mai rapid*

100% eficient cu cele mai dure stofe, acum puteţi călca de 2 ori mai rapid.


Atat deocamdata de maine incolo voi posta impresiile mele dupa supunerea la testare.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu