miercuri, 15 aprilie 2020

Bucura-te de beneficiile unui ciclu regulat in fiecare luna cu NorMens !

Deoarece eu sunt membra a comunitatii Buzzstore,am primit spre testare pastilele Normens.
Pastile care regleaza menstruatia si amelioreaza simtomele neplacute.




Eu am luat 2 luni zi de zi si nici macar nu am simtit ca se apropie menstruatia.Nu am mai poftit la dulce.
Nu am mai fost nervoasa,parca si libidoul e mai crescut.

 Ciclul menstrual neregulat si sindromul premenstrual sunt conditii care afecteaza multe fete si femei la vârsta fertila. De multe ori alegem sa ignoram semnalele corpului nostru si nu cerem ajutorul medicului. Este momentul pentru o schimbare! Este in puterea fiecareia dintre noi sa ne simtim bine in fiecare luna, chiar si in zilele delicate!


NorMens este un supliment alimentar, din ingrediente active 100% naturale, fiind singurul din România care contine in asociere extracte standardizate de Vitex agnus-castus si Maca, cele mai cautate si utilizate doua plante pentru reglarea ciclului menstrual si pentru ameliorarea simptomelor premenstruale. NorMens este un produs cunoscut si prescris de medicii ginecologi si endocrinologi din Romania, iar eficienta ingredientelor sale active este dovedita in numeroase studii clinice, efectuate la nivel mondial. Afla mai multe pe www.normens.ro.

# regleaza ciclul menstrual si menstruatia
# reduce simptomele neplacute ale sindromului premenstrual
# creste vitalitatea, energia, libidoul si performantele sexuale, stimularea ovulatiei


Este suficient un singur comprimat pe zi. Pentru a atinge rezultatele dorite, cura cu NorMens dureaza minimum 3 luni. Cura poate fi inceputa in orice zi a ciclului si nu este nevoie sa fie intrerupta in perioada menstruatiei. Ingredientele active ale produsului sunt 100% naturale. Poate fi administrat incepând cu vârsta primelor cicluri menstruale, daca acestea sunt neregulate sau fluxul menstrual este foarte abundent si insotit de crampe intense. NorMens nu contine hormoni, prin urmare nu ingrasa si nu are alte efecte secundare la pacientii apti pentru tratament.


Datorita efectului sau de reglare a ovulatiei, NorMens poate creste probabilitatea de a ramane insarcinata. Foloseste metode contraceptive (altele decat hormonale) daca nu iti doresti acum o sarcina.
In functie de intensitatea si complexitatea afectiunilor cu care te confrunti, efectele benefice ale curei cu NorMens se instaleaza dupa un program de administrare zilnica continua,timp de minim 3 luni.

#buzzNorMens
#fetelenustaulastop
#BUZZStore











ATENTIONARI
NorMens nu se poate utiliza de catre femeile insarcinate, care alapteaza, care folosesc contraceptive orale sau sterilet cu hormoni, care urmeaza tratament antipsihotic sau de catre cele ce sufera de anumite afectiuni hormonale sau neurologice precum hipertiroidie, schizofrenie, boala Parkinson, tumori hormono-dependente sau orice afectiune psihica ce presupune existenta unui exces de dopamina sau al unui hipermetabolism al receptorilor dopaminergici.
NorMens poate fi administrat in conditii de siguranta, pe termen lung. La doza si frecventa de administrare recomandate, tinandu-se cont de indicatii si contraindicatii, niciun preparat pe baza de Vitex agnus-castus nu are efecte adverse, in mod normal. Totusi, arareori, persoanele hipersensibile, pot experimenta efecte adverse minore si reversibile, precum: ameteala, greata, disconfort gastro-intestinal, cresterea sangerarii menstruale la inceputul tratamentului. In ceea ce priveste administrarea produselor pe baza de Maca, niciun studiu de toxicitate nu a identificat pana in prezent niciun efect secundar.
De 8 Martie am iesit cu fetele in oras si le-am distribuit aceste flyere cu informatii despre Normens.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu